Kursai | Gastronomika

KULINARIJOS KURSAI


Profesionalams ir megėjams

  • Liutauro Čepracko kulinarijos akademija kviečia į kulinarijos kursus mėgstantiems gaminti ir būsimies profesionalams: pažengusiųjų lygis.


    Kursų pradžia: 2017 m. rugsėjo 26, 27, 30 d.
    Vieta: Gastronomika, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius

    Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val.
    Dalyvių skaičius: iki 8 dalyvių
    Kursų grupės: antradieniais ir trečiadieniais 17:30 val., šeštadieniais – 12:00 val.

    Mokymų kaina:
    950 EUR užsiregistravus iki rugsėjo 15 d.
    1100 EUR registruojantis nuo rugsėjo 15 d.

    Registracija:

    Laukai pažymėti ženklu * yra privalomi

    Rekvizitai: UAB “Gastronomika” / Įmonės kodas 303239357 / PVM kodas LT 100008387314 / Suvalkiečių g. 7, Palangos m. sav. / AB DNB bankas, banko kodas: 40100 / Sąskaitos numeris: LT 9740 1005 1001 8950 00

  • Šie kursai skirti tikrai ne tiems, kurie moka išsikepti tik kiaušinį. Visa kursų programa orientuota į pakankamai sudėtingų patiekalų gaminimą, reiklaujantį kruopštumo, produktų žinojimo ir technikos išmanymo.

    Baigę kursus, galėsite nustebinti artimuosius gamindami jūros gėrybes (lobsterius, aštuonkojus), moliuskus bei prie jų tinkančius garnyrus ir padažus, gebėsite skirtingais būdais paruošti foie gras, tikrą itališką risotto, paella, makaroons, caneles ir kt.

    Didžiuojamės, kad esame vienintelė kulinarijos studija (“cooking school”) Baltijos regione, naudojanti prestižinę „Gaggenau“ virtuvės techniką, kuri suteikia papildomų galimybių ir padeda preciziškai perteikti savo įgūdžius.

    Programą sudarė ir kursus ves virtuvės šefas Liutauras Čeprackas.

    Į kainą įskaičiuota: Liutauro Čepracko teoriniai ir praktiniai mokymai, kiekvienas dalyvis gaus virėjo švarką bei prijuostę, visą kursams reikalingą medžiaga bei kanceliarines priemones.

    Kiekvienam kursus išklausiusiam dalyviui bus iteiktas kursų baigimo diplomas.

Kursų programa
  • 1 pamoka.
    - Žinomi ir imlūs darbui receptai.
    - Sluoksniuota tešla.
    - Velingtono jautiena.
    - Žuvis tešloje (kulebiak).
    - Garnyrai ir padažai.
  • 2 pamoka.
    - Jūros gėrybės.
    - Lobsteris ir du skirtingi gaminimo būdai.
    - Krevetės, aštuonkojis.
    - Garnyrai ir padažai.
  • 3 pamoka.
    - Prancūziška klasika.
    - Pate Lyonaise.
    - Vištienos tortas.
    - Kaimo paštetas.
    - Garnyrai ir padažai.
  • 4 pamoka.
    - Foie gras.
    - Foie gras pate: 2 rūšys.
    - Foie gras sautee.
    - Priedai prie foie gras.
    - Brioche.
  • 5 pamoka.
    - Ryžiai (topiniai patiekalai).
    - Risotto.
    - Paella.
    - Aroz negre.
    - Aroz caldoso.
  • 6 pamoka.
    - Moliuskai.
    - Austrės.
    - Skustuviniai (klaidingai vadinami peileniais).
    - Vongole.
    - Midijos.
    - Priedai, garnyrai, padažai.
  • 7 pamoka.
    - Konditerija.
    - Frazier tortas.
    - Caneles.
    - Makaroons.
Registracija
Laukai pažymėti ženklu * yra privalomi