Kursai | Gastronomika

KULINARIJOS KURSAI


Profesionalams ir megėjams

  • Liutauro Čepracko kulinarijos akademija kviečia į 7 savaičių kulinarijos kursus mėgstantiems gaminti ir būsimies profesionalams

    Dvi programos:

    Pasaulio virtuvės

    Pažengusiųjų lygmuo

    * Siūlome rinktis vieną arba abi programas.


    Laikas: 2018 m. rugsėjo - lapkričio mėn.
    Kursų pradžia: 2018 m. rugsėjo 18-22 d.
    (17:30 val. - darbo dienomis; 12:00 val. – šeštadienį)
    Vieta: Gastronomika, T. Ševčenkos g. 16i, Vilnius

    Užsiėmimo trukmė: 3-3,5 val.
    Dalyvių skaičius: iki 8 dalyvių

    Mokymų kaina:
    900 eur. (iki 2018-07-10)
    950 eur. (iki 2018-09-08)
    1000 eur. (nuo 2018-09-08)

    Registracija patvirtinama tik sumokėjus 20 proc. nuo sumos iki registracijos termino.

  • Pasaulio virtuvės

    Šie kursai skirti tiems, kurie nori išmokti gaminti tipinius skirtingų pasaulio kontinentų virtuvių patiekalus – Indijos, Kinijos, Tailando, Šiaurės Amerikos, Japonijos, Meksikos, Izraelio. Kursų metu turėsite galimybę keliauti per pasaulį ir mėgautis egzotiškais skoniais bei nustebinti savo artimuosius gamindami namuose.

    Programą sudarė ir kursus ves virtuvės šefas Liutauras Čeprackas, kuris yra aistringas gastronomijos turistas, lankęsis daugelio pasaulio šalių restoranuose, turguose, ragavęs pačių įvairiausių patiekalų.

    Į kainą įskaičiuota: Liutauro Čepracko teoriniai ir praktiniai mokymai, kiekvienas dalyvis gaus prijuostę, visą kursams reikalingą medžiaga bei kanceliarines priemones.

    Kiekvienam kursus išklausiusiam dalyviui bus įteiktas kursų baigimo diplomas.

  • Pažengusiųjų lygmuo

    Šie kursai skirti tikrai ne tiems, kurie moka išsikepti tik kiaušinį. Visa kursų programa orientuota į pakankamai sudėtingų patiekalų gaminimą, reikalaujantį kruopštumo, produktų žinojimo ir technikos išmanymo.

    Baigę kursus, galėsite nustebinti artimosius gamindami jūros gėrybes (lobsterius, aštuonkojus), moliuskus, prie jų tinkančius garnyrus ir padažus, gebėsite skirtingais būdais paruošti foie gras, tikrą itališką risotto, paella, makaroons, caneles ir kt.

    Programą sudarė ir visus kursus ves virtuvės šefas Liutauras Čeprackas.

    Į kainą įskaičiuota: Liutauro Čepracko teoriniai ir praktiniai mokymai, kiekvienas gaus dalyvis prijuostę, visą kursams reikalingą medžiaga bei kanceliarines priemones.

    Kiekvienam kursus išklausiusiam dalyviui bus įteiktas kursų baigimo diplomas.

Kursų programos
Pasaulio virtuvės
Pažengusiųjų lygmuo
Pasaulio virtuvės*
  • Kinų virtuvė
    HK stiliaus žuvis.
    Kung Pao viščiukas.
    Wonton sriuba su krevetėmis.
    Lo Mein.
    Saldžiarūgštė kiauliena.
    Viščiukas su medumi.
    Hunano krevetės.
    Ryžiai su daržovėmis.
  • Indijos virtuvė
    Naan.
    Raita.
    Biryani.
    Sviestinis viščiukas.
    Tandoori karis.
    Krevečių karis.
    Ėriuko karis.
  • Š. Amerikos virtuvė
    Mac‘n‘cheese.
    Koleslovo salotos.
    Jambalaya.
    Keptas viščiukas.
    Key Lime pyragas.
    New York sūrio pyragas.
    Waldorfo salotos.
    Cioprino.
  • Tailando virtuvė
    Viščiukas su čili pasta.
    Thom Kha Yam.
    Vasariniai suktinukai.
    Padažai.
    Imbierinės krevetės.
    Garinta žuvis.
    Mango salotos.
  • Meksikos virtuvė
    Verakruzo žuvis.
    Mole.
    Vištienos avokadų sriuba.
    Chiles Ennogada.
    Churros.
    Cezario salotos.
  • Japonijos virtuvė
    Tempura: krevetės, daržovės.
    Oyakodon.
    Tonkatsu.
    Gyoza.
    Tsukemono.
    Chavanmushi.
    Padažai.
  • Izraelio virtuvė
    Falafeliai.
    Tabouleh.
    Izraelietiškas cous cous.
    Babaganoush.
    Humusas.
    Sigarius.
    Jautienos shakshuka.
    Labne.
* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis.
Pažengusiųjų lygmuo*
  • 1 pamoka.
    Žinomi ir imlūs darbui receptai.
    Sluoksniuota tešla.
    Velingtono jautiena.
    Žuvis tešloje (kulebiak).
    Garnyrai ir padažai.
  • 2 pamoka.
    Jūros gėrybės.
    Lobsteris ir du skirtingi jo gaminimo būdai.
    Krevetės, aštuonkojis.
    Garnyrai ir padažai.
  • 3 pamoka.
    Prancūziška klasika.
    Pate Lyonaise (Liono paštetas).
    Vištienos tortas.
    Kaimo paštetas.
    Garnyrai ir padažai.
  • 4 pamoka.
    Foie gras.
    Foie gras pate: dvi rūšys.
    Foie gras sautee.
    Priedai prie foie gras.
    Brioche.
  • 5 pamoka.
    Ryžiai (topiniai patiekalai).
    Risotto.
    Paella.
    Aroz negre.
    Aroz caldoso.
  • 6 pamoka.
    Moliuskai.
    Austrės.
    Vongole.
    Midijos.
    Priedai, garnyrai, padažai.
  • 7 pamoka.
    Konditerija.
    Frazier tortas.
    Caneles.
    Makaroons.
* Kursų programos sudėtinės dalys gali keistis.
Registracija
Laukai pažymėti ženklu * yra privalomi